Menu
Groenteboer / Streekproducten

Tuinderij Gesthuizen

Tuinderij Gesthuizen; een echt familiebedrijf! Eigenaren Jan en Ria werken elke dag met hart en nieren aan hun groente- en fruitwinkel.

Bij Tuinderij Gesthuizen worden de producten die verkocht worden in de winkel ook helemaal zelf geoogst. Verser dan vers kan dus niet! Gesthuizen is niet alleen populair bij de consumenten maar ook restaurants en groothandels komen regelmatig om hun producten in te kopen.

Elk seizoen zijn er weer andere producten. In de zomer worden de aardbeien geplukt en in het voorjaar liggen de asperges op het land. Zo is er veel aanbod bij Tuinderij Gesthuizen! Naast het land beschikken zij ook nog over kassen waar producten gekweekt worden.

En als u dacht dat u alleen voor groente en fruit terecht kan dan heeft u het mis. Wilt u graag uw tuin opfleuren? Bij Tuinderij Gesthuizen kunt u o.a. zonnebloemen en perkplanten halen.

Daarnaast hebben ze niet alleen veel aandacht voor hun producten maar ook voor hun klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf 10 personen een rondleiding volgen over de tuinderij waarbij ze u graag meer vertellen over hun werk en producten.

Zo wordt er ook wel eens een aardbeien-dag georganiseerd. Hier kan men een kijkje nemen in hoe ze de aardbeien verbouwen en ze natuurlijker lekker proeven! Met liefde geeft het personeel een rondleiding en beantwoordt alle vragen. Ook kan men dan een kijkje nemen verder op het bedrijf, diverse aardbeienproducten kopen, is er vermaak voor de kinderen en staan er een aantal streek product collega’s.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contactgegevens

Tuinderij Gesthuizen
de Hogenend 85
6942 ND Didam
0316 – 221821
info@tuinderijgesthuizen.nl
www.tuinderijgesthuizen.nl