Menu
Dranken

Gesthuizen Wijnen

Floor, Juul, Bram & Pleuni Gesthuizen zijn de wijnliefhebbers achter Gesthuizen Wijnen. Ze zijn alle vier opgegroeid in een horecafamilie (Ploccos Horeca Groep). Na het gezamenlijk volgen van SDEN 2 in 2015, zijn ze alle vier besmet geraakt met het wijnvirus. Juul en Pleuni zijn doorgegaan met SDEN 3 en zij hebben vervolgens de Vinologenopleiding in Maarn gevolgd. Inmiddels zijn zij officieel Register Vinoloog.

Als broer en zussen hebben ze hun krachten gebundeld en samen Gesthuizen Wijnen opgericht. ”Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe pareltjes, mooie wijnen van kleine familiebedrijven en wijnen met een verhaal. Wij tonen momenteel ons allereerste assortiment. Dat is natuurlijk spannend. Wij hopen dat de wijnen bij jou in de smaak vallen.”

Naast het verkopen van wijn organiseren ze ook proeverijen en cursussen zoals SDEN 1 en SDEN 2.  Ook hebben ze verschillende proefboxen en dinerboxen voor een gezellig avondje met vrienden of familie. Dit is een aanrader voor als jij het leuk vindt om elke keer iets nieuws te proberen op wijngebied.

Of is jouw partner binnenkort jarig en heb je geen idee wat je dit jaar weer als cadeau moet verzinnen? Kijk dan eens bij de geschenken!

Zin in een avondje wijnen, wijnen, wijnen? Bestel hier!

Contactgegevens

Gesthuizen Wijnen
0610117945
info@gesthuizenwijnen.nl