Menu
Activiteiten

Activiteitendag bij Partycentrum Plok

Bij Partycentrum Plok bieden we diverse leuke activiteiten aan voor jong en oud. Zo geniet u samen met vrienden of familie van allerlei gezelschapsspellen. Denk bijvoorbeeld aan Oud Hollandse spelen of de Wereldspelen met o.a. lassowerpen! Naast binnen spellen bieden we ook verscheidene en actieve buitenspellen aan zoals Schots golf, klootschieten, boogschieten en nog veel meer!

Pub games

Hierbij gaat u in groepen van 4 tot 6 personen samen de uitdaging aan. In 6 tot 8 rondes moet u vragen zien te beantwoorden welke gaan over onderwerpen zoals voeding, muziek, film en tv. Naast deze generale pubquizen, heeft Plok ook nog gethematiseerde pub games. U kunt hierbij kiezen uit een pubquiz over Nederland, muziek, sport of erotiek.

Gezellige binnen spellen

Geen paniek bij slecht weer, want Plok biedt voor jong en oud verschillende leuke binnen spellen aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Oud Hollandse Spellen, Wereldspelen, Superspelen en Klumpkesgolf.

Klumpkesgolf is midgetgolf waarbij gespeeld word met een club in de vorm van een klompje. Deze 9-holes indoorbaan is niet te ingewikkeld en daardoor geschikt voor jong en oud.

Actieve buitenspellen

Bij goed weer is vaak ook iedereen goed gemutst. Een perfect moment om gezellig met z’n allen een leuke activiteit te ondernemen! Partycentrum Plok beschikt over een groot grasveld waar we diverse activiteiten kunnen organiseren. Zo kunt u de unieke sport Schots Golf uitproberen. Op de eerste golfrecreatiebaan van Oost-Nederland kunt u uw slagje slaan. U krijgt van onze medewerkers duidelijke instructies, de clubs en de golfballen. Voor uw eigen veiligheid wordt er met zachte golfballen gespeeld. Maar ook onderstaande activiteiten behoren tot de mogelijkheden:

  • Klootschieten
  • Boogschieten
  • Levend tafelvoetbal
  • Sumoworstelen (ook binnen mogelijk)

Laat de kids maar lekker springen

Voor de hele kleintjes onder het gezelschap is er een mogelijkheid om lekker te bouncen op het springkussen. Hier kunnen ze lekker hun gang gaan (onder toezicht) terwijl de rest bezig is met een andere activiteit of even aan het bijkomen is met een kop koffie.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contactgegevens

Partycentrum Plok
Dijksestraat 52
6942 GD, Didam
0316 22 60 58
info@plok.nl
www.plok.nl