Menu
Groenteboer / Streekproducten

De Goudreinet Didam

De Goudreinet is een groot familiebedrijf met veel vestigingen door heel Nederland. Zo ook in Didam! De Goudreinet begon in 1927 en inmiddels staat de vierde generatie in de winkels.

Zo verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten. Deze kopen we in via de veiling of telers waar we soms al 60 jaar zaken mee doen. Bijvoorbeeld het citrusfruit, deze halen we meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland, vooral als het seizoen daar is. Dat proef je en merk je in de portemonnee.

In Didam staat het vriendelijke personeel graag voor u klaar! Vanavond zin in een lekkere salade? Kom zelf een bakje scheppen! Ook zijn er in onze toonbank per seizoen verschillende maaltijden te vinden zoals bijvoorbeeld lasagne, krieltjes met spek en ui maar ook diverse stampotten. Makkelijk en lekker!

Niet alleen voor al uw groenten en fruit staan we voor u klaar, maar bij ons kunt u in de zomermaanden ook lekker genieten van een heerlijk ijsje. Gewoon een soft ijsje of met allerlei lekkere toppings erop!

Bij de Goudreinet in Didam komt u voor: vers, lekker en gezond!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Contactgegevens
De Goudreinet Didam
Lieve Vrouweplein 1
6942 BP Didam
0316-225431
www.degoudreinet.nl