Menu
Bakker

Kampioensbakker Paul Berntsen

Hoe het begon!

Het bakkersvak is Paul met de paplepel ingegoten. Hij is inmiddels de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding heeft Paul op verschillende plaatsen de fijne kneepjes van het vak geleerd, totdat hij in 1992 de bakkerij aan de Kerkstraat in Didam heeft overgenomen. Hier kon hij naar hartenlust zijn opgedane ervaring, geheel op zijn eigen unieke manier in de praktijk brengen. En dit doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier!

In 2004 hebben Paul en zijn vrouw Mirjam de bakkerij verbouwd. Zowel voor als achter de schermen is de bakkerij in een modern jasje gestoken. De meest opvallende vernieuwing is misschien wel de vitrine met vers belegde broodjes. Vanaf het moment dat deze aan het dagelijks assortiment zijn toegevoegd gaan ze als warme broodjes over de toonbank.

En Paul blijft niet stilzitten. In het jaar 2008 opent de bakkerij haar online deuren. Waar het begon met een bescheiden website, is deze in korte tijd uitgegroeid tot een volledige brood-webshop. Sinds de lancering van de Brood-shop kun je al je dagelijks broodschappen tot aan je deur laten bezorgen. En met een beetje geluk staat de bakker dan in eigen persoon voor je neus. Want ondanks zijn drukke schema kan Paul het niet laten om bestellingen hoogstpersoonlijk te bezorgen.

Paul Berntsen

Misschien wel de beroemdste bakker in de regio, staat iedere nacht op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden. Elke dag weer is de winkel goedgevuld met vers, ambachtelijk bereid brood, gebak, taarten en koeken. Zijn passie voor het vak proef je terug in de producten.

En passie voor het vak, dat heeft Paul als geen ander. Hij is niet voor niets in het verleden uitgeroepen tot ‘kampioensbakker’ van Nederland. Niet alleen zijn broden, ook zijn werknemers krijgen de zorg en aandacht die ze verdienen. Met veel trots heeft Paul ook de titel ‘Baas van het jaar’ in de wacht mogen slepen.

De winkel

Ambachtelijk brood bakken op een moderne manier, zodat de pure smaken behouden blijven; dát staat centraal bij ons in de bakkerij.

We gebruiken alleen de puurste grondstoffen, de fijnste technieken en meest moderne apparatuur zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Maar uiteindelijk zijn onze klanten de beste graadmeter van onze producten, dus kom gerust zelf eens proeven!

De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Je bent van harte welkom om de sfeer en ons ambachtelijk vakmanschap te komen proeven!

Het assortiment

Voor al je brood, koek en gebakswensen kun je terecht bij Bakker Paul Berntsen. Voor Paul is niets te gek, dus aarzel niet om contact op te nemen wanneer je een driemeterlang saucijzenbroodje wilt laten bezorgen. Maar ook voor alle andere ‘broodnormale’ bestellingen staat Paul met zijn team in de startblokken. Van een heerlijk ontbijtje tot een feestelijke traktatie en van een bruidstaart tot een zakenlunch; Paul Berntsen ziet overal brood in!

Bakkerij Paul Berntsen levert zijn verse producten ook aan verschillende winkels en horeca in de regio, dus grote kans dat je zijn ambachtelijk vakmanschap al eens buiten de deur geproefd hebt.

Contactgegevens

Kampioensbakker Paul Berntsen
Kerkstraat 36
6941 AH Didam
0316-221452
klantenservice@brood-shop.nl
www.brood-shop.nl