Menu
Bakker

Bakkerij van Bentum Didam

Zin in heerlijk vers brood? Op zoek naar een smakelijke traktatie? Bij Bakkerij van Bentum bent u aan het juiste adres. Op de grens van Nederland en Duitsland wordt binnen dit familiebedrijf al drie generaties lang ambachtelijk en met veel toewijding gebakken. Ieder product krijgt de tijd en de aandacht die het verdient. Bovendien worden alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Zo hoeven de bakkers niets aan hun producten toe te voegen dat er eigenlijk niet in thuis hoort. En dat proef je.

Brood

Bij Bakkerij van Bentum staat kwaliteit voorop. Iedere nacht weer willen de bakkers zo goed mogelijk presteren om de allerbeste producten te presenteren. Telkens wordt gekeken hoe het eventueel nóg beter zou kunnen. Voor de bakkers van Van Bentum is alleen het allerbeste goed genoeg.

Bij Bakkerij van Bentum vindt u allerhande broodsoorten: van een tarwe busbrood tot aan luxe desembroden, van stokbroden en ciabatta’s tot aan meergranen broden en van zachte witte puntjes tot lekker knapperige bolletjes. Smaken verschillen, dus er is voor ieder wat wils. Bakker Robbie van Bentum kijkt regelmatig bij collega’s in de bakkerij en laat zich bovendien inspireren op beurzen in binnen- en buitenland.

Banket

Bakkerij van Bentum is een gemengd bakkersbedrijf. Dat wil zeggen dat er in de bakkerij achter de winkel zowel brood als banket wordt vervaardigd. Dit gebeurt in aparte ruimten om het beste eindresultaat te garanderen.

Banket is er in allerlei soorten en maten. Met of zonder slagroom, met of zonder chocolade, met of zonder marsepein of andere decoraties. De hazelnootschuimtaart is populair en de appeltaart van Bakkerij van Bentum is beroemd. Het recept is al tachtig jaar in de familie en lijkt op zich niet bijzonder. Op een bodem van harde Wenerdeeg komen appels met suiker en kaneel. De winkeldames zorgen voor zeer fijngesneden appelpartjes. Het is het vakmanschap van de bakker dat de taart uniek en bovenal uitzonderlijk lekker maakt!

Contactgegevens

Bakkerij van Bentum Didam
Spoorstraat 14
6942 ED Didam
0316-221911
www.bakkerijkvanbentum.nl