Menu
Afhaal en bezorging / Snacks, pizza, döner

Gasterij de Harmonie

Bij Gasterij de Harmonie kan je terecht voor een gezellige avond in het café met live muziek maar vooral voor het lekkere eten dat vers bereid wordt door het vriendelijke personeel.

Houd jij ook zo van de Turkse keuken? Dan ben je bij Gasterij de Harmonie zeker aan het juiste adres! Heerlijk kip- en dönergerechten maar ook pizza’s, pasta’s en broodjes zijn terug te vinden op het menu. Een lekker kapsalon na het stappen of gewoon zomaar genieten van een pizza peperoni. Volgens cabaretier Jochem Myjer moet je hoe dan ook de dürum van Gasterij de Harmonie eens een keer geprobeerd hebben!

”Even een shout-out voor misschien wel de lekkerste dürum van Nederland. Van de Harmonie in Didam! Omdat deze met liefde is gemaakt door lieve mensen en ik gun ze alles!” – Aldus Jochem Myer

Bij Gasterij de Harmonie kan je in het kleinschalige restaurant of terras genieten van deze heerlijk gerechten of u kiest voor de afhaal/bezorg optie. Lekker thuis op de bank met een goed stuk pizza en jouw favoriete film of serie!

Contactgegevens:
Gasterij de Harmonie
Kerkstraat 2
6941AG Didam
0316-221270
info@gasterijdeharmonie.nl
www.gasterijdeharmonie.nl