Menu
Afhaal en bezorging / Snacks, pizza, döner

Cafetaria Trefpunt Didam

Cafetaria Trefpunt is al jaren een begrip in Didam en omstreken. Onze verse patatjes en uitgebreid assortiment kwalitatieve ambachtelijke snacks worden gebakken in 100% plantaardig vloeibaar frituurvet conform de normen van het verantwoord frituren.

Binnen in de ruime cafetaria zijn er een aantal zitplaatsen waar u kunt genieten van al het lekkere eten. Wil u liever thuis smikkelen? Geen probleem, Bekijk hier het afhaalmenu en bel voor u bestelling zodat wij het voor u kunnen klaarmaken en u het alleen hoeft af te halen!

Naast telefonisch bestellen, kunt u ook via de website online bestellen! Net zo gemakkelijk toch?

In de zomermaanden is het kleinschalig terras ook open. Daarnaast biedt de cafetaria niet alleen maar frituur aan maar u kunt er ook terecht voor koude- en warme broodjes voor de lunch, kebab, slaatjes, softijs, sundae’s, sorberts en milkshakes! Kortom, een zeer divers en uitgebreid aanbod!

Familieaanbieding: van maandag tot en met zondag is het iedere dag familiedag! Deze aanbieding bestaat uit 4 personen friet met 6 frikadellen en een hele beker mayonaise. En dat voor € 14,00

Populair: DIEMSE burger! Een heerlijk Toscaans broodje met sla, tomaat, komkommer, augurk, wortel, selderij salade, gebakken spek, champignons, ui, gesmolten kaas en overgoten met lekkere curry. Ook verkrijgbaar in Diemse burger XXL Lekker veel met 2 hamburgers in plaats van 1 voor de grotere trek!

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contactgegevens
Cafetaria Trefpunt Didam
Spoorstraat 8
6942 EC Didam
0316-223487
info@trefpunt-didam.nl
www.trefpunt-didam.nl

(Per 1 maart 2022 wordt Cafetaria Trefpunt Didam overgenomen. De nieuwe eigenaar wordt de Bakhuus Groep. Zij hebben in juni 2021 ook de zaak Counter Sanders van Roy en Tamar Sanders overgenomen. Counter Sanders is nu verder gegaan als Bakhuus Sanders.  Rik en Francie Straatsma: ”Na 25 jaar voor mezelf gewerkt te hebben en daarvoor nog 7 jaar voor Roy is het tijd voor wat anders. Wat weten we nog niet, eerst de zaak goed overdragen aan de nieuwe eigenaar. Ons team blijft de zaak draaien zoals ze dat nu ook al doen. De kwaliteit zoals u die van ons al jaren gewend bent zal het zelfde blijven”. De nieuwe naam word: Bakhuus Trefpunt Didam)