Menu
Restaurants

De Eetkamer

De Eetkamer is 1 van de populaire restaurants in Didam. In het gezellige restaurant kunt u heerlijk dineren. Bij mooi weer kunt u dineren in de eettuin. Het restaurant heeft een vaste dinerkaart. Bovendien worden er elke week enkele wisselende gerechten aangeboden. Het bedienend personeel presenteert de wisselende gerechten op een enthousiaste manier.  

Feesten & partijen

Café Uniek is een bijzonder geschikte feest locatie voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, familiefeest of elke andere gelegenheid. Een unieke sfeer in onze Carrouselzaal met een huiselijk interieur, gezellige kaarsjes, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering. Ook kan de zaal worden uitgebreid met bijvoorbeeld het café of onze gezellige Eettuin. Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten.

Terras ‘de Eettuin’

Wilt u een gezellige bijeenkomst of feest geven in een mooie locatie in Didam? Dan is de kleurrijke tuin op een mooie de perfecte locatie daarvoor. De tuin biedt een tal van mogelijkheden aan. Bij deze mogelijkheden kan gedacht worden aan een volledig verzorgde barbecue, maar ook een feestavond met heerlijke hapjes en drankjes of een buffet.

Pruuflokaal

Door zijn gezellige bar doet deze ruimte meer denken aan een knus café. Dit maakt het dan ook uitermate geschikt voor groepen van ca. 20 tot ca. 40 personen. De ideale ruimte voor een gezellige bijeenkomst, een receptie of klein feestje.

Openingstijden
Kijk op de website voor openingstijden

Contactgegevens
Spoorstraat 31
6942 EB Didam
0316-221287
b.cafeuniek@upcmail.nl
www.cafe-uniek.nl